WIE ZIJN WIJ?

Sparkles Hair Cosmetics is dé webshop van Sparkles Knip & Go in Goes.
Sparkles Knip & Go is een jong en dynamisch kappersbedrijf in Goes.

Sparkles zijn vonken. Een vonk valt op, is mooi en verlicht. Iedereen kan opvallen door een verzorgd en mooi kapsel. De ogen van mensen worden verlicht als jij voorbij loopt met een verzorgd kapsel.

Bij Sparkles Knip & Go behandelen we zowel Europees als niet Europees haar. Bij ons kunt u dus ook terecht met kroes haar. Wij maken daar een mooi kapsel van. Hetzij door uw haar te relaxen, invlechten, weaven of knippen. Voor een idee van de zaak neem een kijk op facebook.com/sparklesknipengo.

De producten die we in de salon gebruiken voor mensen met kroeshaar hebben we te koop gezet in deze webshop. Hier hebben we ervaring mee. Het zijn haar vriendelijke en verzorgende haar producten. Klanten die onze producten kopen in de salon zijn zeer tevreden over onze producten. Dit heeft ons op het idee gebracht om een webshop op te richten waar mensen vanuit huis producten kunnen bestellen en ontvangen. Dit naast ons assortiment van de producten “Four reasons” waar we mee werken voor mensen van Europese afkomst. Dit zijn ook kwalitatief hoogstaande producten voor de verzorging en styling van elk haar type en ecologisch verantwoord.

Ook zijn we groeiend in ons aanbod van pruiken, echt haar en syntetisch haar. Kijk gerust rond op onze webshop. Voor vragen kunt u bellen naar 0113 – 22 03 00 of mailen naar contact@sparkleshaircosmetics.nl

Handig om te weten:
Wij hebben rechtstreeks contact met de leveranciers van onze producten en haarsoorten, waardoor we snel grote bestellingen kunnen leveren.

HEEFT U VRAGEN?

Heeft u een vraag? Stuur ons gerust een e-mail.

Email adres: contact@sparkleshaircosmetics.nl.

CONTACT INFORMATIE

Sparkles Hair Cosmetics

Stationsplein 7
4461 HP Goes
Zeeland, Nederland

T: 0113-220300
E: contact@sparkleshaircosmetics.nl
W: www.sparkleshaircosmetics.nl
F: facebook.com/sparklesknipengo

KvK: 63954885
BTW: NL062806609B02
IBAN: NL33ING0006941328