Brazillian hair

BESTELLEN & LEVERING

Levertijden

De levertijd van producten bedraagt 2 werkdagen, voor haar is dit 5 a 7 werkdagen.

Bezorging van een bestelling

Alle bestellingen binnen Nederland worden via DHL bezorgd.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €5.15 per bestelling. (bestellingen boven €50.00 zijn gratis). Na verzending van het pakket ontvangt u van DHL een email met het Track&Trace nummer en bewijs. Hiermee kunt u uw pakket volgen en weet u wanneer uw pakket bezorgd wordt.

KLACHT MELDEN

Een klacht melden

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@sparkleshaircosmetics.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebWinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http:/ec.europe.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

ANNULEREN OF AANPASSEN

Annuleren of aanpassen

Een bestelling annuleren kan door contact op te nemen met contact@sparkleshaircosmetics.nl of tel: 0113-220300. Dit moet wel binnen 14 dagen nadat u een bestelling geplaatst heeft.

RETOURNEREN OF RUILEN

Bestelling retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.